GreenWax életérzés

Miért válassz minket

A GreenWax Intim gyanta szalonok megálmodásakor a legfontosabb szempont volt, hogy olyan kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsunk Vendégeinknek – egy exkluzív, pihentető környezetben – ahol a Vendég kezelés közben kikapcsolódhat és ahonnan minden alkalommal feltöltődve, elégedetten távozhat.

Szalonjaink keleties, letisztult japán stílusjegyeivel és növényzetének zöld, nyugalmat árasztó színeivel magával ragadja a Vendéget, miközben a kezelés alatt érzékelhető minimális fájdalomérzet is elillan. Ebben speciális gyantáink szintén szerepet játszanak, hiszen olyan kíméletesek a bőrhöz, hogy maximálisan sérülésmentes az alkalmazásuk, valamint az eltávolításuk után sem lép fel bőrirritáció, így az eredmény a tökéletesen sima, bársonyos bőr.

Minden szalonunkban szakképzett kozmetikusok közül választhatsz! Ha felmerül benned egy kérdés vagy tanácsot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! Meghallgatjuk Vendégeink igényeit, velük együtt fejlesztünk, törekszünk a fejlődésre, megújulásra.

Látogass el hozzánk és éld át velünk együtt a GreenWax nyugalmat árasztó életérzését!

Visszajelzéseink alapján

0%
Szakértelem
0%
Komfortérzet
0%
Fájdalommentes kezelés
Kozmetikusaink

Buda

Dalma
Dalma
kozmetikus
Szandi
Szandi
kozmetikus
Kozmetikusaink

Szeged

Betti
Betti
kozmetikus
Lilla
Lilla
kozmetikus
Kozmetikusaink

Debrecen

Doloresz
Doloresz
kozmetikus
Visszajelzések

Amit rólunk mondanak

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna