Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Fő tevékenységünk a gyantázásra, ezen belül is az intimgyantázásra orientálódik, azonban az „Árak” menüpontban minden egyes testrész gyantázásáról bővebb információt kaphatsz (feltöltésük folyamatban van).

A gyantázás mellett kellemesebb kezeléseket is igénybe vehetsz szalonunkban, mint például a hippoallergén extratartós szempilla- és szemöldökfestés vagy a szempilla lifting, mely manapság igen nagy sikert arat a természetes, látványos, nagyobb, ívelt szempillák kedvelőinek.

Különleges alkalmakra ajánljuk ajándékutalványainkat, bérletünket!

Ajándékozz sugárzó tekintetet vagy sima bőrt szeretteidnek!

Szakértelem mindenek előtt

Kozmetikusaink mindegyike precíz, alapos, lelkiismeretes munkáról tesznek folyamatosan tanúbizonyságot, emellett barátságosak, kedvesek és mindent elkövetnek annak érdekében hogy szinte fájdalommentes kezelésben legyen részed. Szalonunkba betérve, bárkihez is kerülsz, biztos kezekben tudhatod magad, hiszen hírnevünkhöz méltóan, kizárólag magasan képzett kozmetikusok kapnak helyet csapatunkban.

Kozmetikusainkról bővebb információt kaphatsz portréfotójukra kattintva.

Leggyakrabban igénybe vett szolgáltatások

0%
Intim gyanta
0%
Teljes láb gyanta
0%
Hónalj gyanta
Kozmetikusaink

Buda

Szandi
Szandi
kozmetikus
Kozmetikusaink

Szeged

Alíz
Alíz
kozmetikus
Lilla
Lilla
kozmetikus
Kozmetikusaink

Debrecen

Doloresz
Doloresz
kozmetikus
visszajelzések

Amit rólunk mondanak

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna

Első alkalommal voltam, barátságos, mosolygós lányok fogadtak, egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam. Csak ajánlani tudom. 

Lakatos Klára

Nagyon meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom. Köszönöm

Emőke

Ismét kedves kiszolgálásban volt részem! Csak ajánlani tudom.

Bettina