Stay connected:
Laufer Nikolett

Niki

Szeretettel üdvözöllek!
Niki vagyok, kozmetikus.
Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Magyarország legjobb tanárai képeztek, így hamar megtanultam, hogy egy kezelés alatt nem csak a test, hanem a lélek is szépül.
Folyamatos szakmai fejlődésemmel mindig törekszem a vendégeim számára a lehető legjobbat nyújtani, hiszen az egyik legfontosabb a szakmában az, hogy a bizalmi kapcsolat ki tudjon alakulni, ezért igyekszem mindent elkövetni. 🙂
Ha egy nyugodt, kellemes, de barátságos légkörben szeretnél szépülni, ahol csak Rád összpontosítok, akkor várlak szeretettel!  🙂

Phone: +36 30 378 9970
Email: greenwaxbuda@gmail.com

0%
Megbízható
0%
Lelkiismeretes
0%
Precíz
0%
Magabiztos
0%
Figyelmes
0%
Türelmes

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna

Első alkalommal voltam, barátságos, mosolygós lányok fogadtak, egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam. Csak ajánlani tudom. 

Lakatos Klára

Nagyon meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom. Köszönöm

Emőke

Ismét kedves kiszolgálásban volt részem! Csak ajánlani tudom.

Bettina