Stay connected:
Szandi

Szandi

Üdvözöllek! Szandi vagyok, 30 éves. Mióta az eszemet tudom hajtott a vágy, hogy valami jót, szépet adjak az embereknek. Az álmokat követve lettem kozmetikus. Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened. A többit bízd rám! Feltöltő környezetben várlak, hogy a mindennapi mókuskerékből kiszakadva, igényeidet szem előtt tartva, szebbé varázsoljalak.

Phone: +36 30 378 9970
Email: greenwaxbuda@gmail.com

0%
Türelmes
0%
Gyakorlatias
0%
Közvetlen
0%
Gyorsaság
0%
Precíz

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna

Első alkalommal voltam, barátságos, mosolygós lányok fogadtak, egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam. Csak ajánlani tudom. 

Lakatos Klára

Nagyon meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom. Köszönöm

Emőke

Ismét kedves kiszolgálásban volt részem! Csak ajánlani tudom.

Bettina