Stay connected:
IMG_0569

Ivett

Sziasztok!
Ivett vagyok, kozmetikus. A szakmát 5 éven keresztül tanultam, úgy érzem, hogy kozmetikusként valóban kiteljesedhetek, megtaláltam azt, ahol tudom kamatoztatni a tudásom, precizitásom és az emberekkel való törődésemet. A szőrtelenítés a kedvenc szolgáltatásaim közé tartozik, melyet igyekszek különös odafigyeléssel végezni.
Jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen folytatom tanulmányaimat az Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán, mint elsőéves védőnő hallgató. Azért is jelentkeztem a felsőoktatás ezen szakára, mert idővel szeretnék több lábon állni, és a kettőt, együttesen, párhuzamosan is végezni.
Jelentkezz be hozzám és garantálom, hogy a gyantázással kapcsolatos minden kételyedet eloszlatom!😉
Várlak szeretettel!

Phone: +36 30 174 3570
Email: greenwaxszeged@gmail.com

0%
Megbízható
0%
Lelkiismeretes
0%
Precíz
0%
Magabiztos
0%
Figyelmes
0%
Türelmes

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna

Első alkalommal voltam, barátságos, mosolygós lányok fogadtak, egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam. Csak ajánlani tudom. 

Lakatos Klára

Nagyon meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom. Köszönöm

Emőke

Ismét kedves kiszolgálásban volt részem! Csak ajánlani tudom.

Bettina