Gyantázás menete

Gyantázás menete

Gyantázás menete

Az első gyantázás előtt fontos tudnod, hogy bármilyen kérdést feltehetsz nekünk, természetesen intimgyantával kapcsolatban is. Ne érezd kellemetlenül magad! Ha megfogalmazódik benned egy kérdés, tedd fel nyugodtan! Rutinosak vagyunk, hiszen a vendégeink többsége gyantázásra, kimondottan intimterület gyantázására jön hozzánk. Minden felmerülő kérdésedre választ adunk. Csak akkor kezdjük el a kezelést, ha minden kételyt eloszlattunk.

Lehetőséged van letusolni gyantázás előtt. Törölközőt és fürdőköpenyt biztosítunk számodra.
Első találkozásnál felmérem és megállapítom a bőröd típusát, állapotát, ennek megfelelően történik majd a kezelés és a bőrápolással kapcsolatos tanácsadás.
Intimgyanta esetén deréktól lefelé érdemes megszabadulni minden ruhadarabtól. Ha szégyenlősebb vagy, egy steril, egyszer használatos bugyit kapsz és így fogjuk végezni a gyantázást, de meglátod majd, neked is és nekem is egyszerűbb és kényelmesebb, ha nincs rajtad.
A higiéniára nagy hangsúlyt fektetünk, minden eszközünk, mellyel a gyantázást végezzük, steril.
A kezelést megelőzi a bőr fertőtlenítése, speciális nyugtató hatású készítménnyel kezeljük a bőrt, mely eltávolítja a szennyeződéseket, baktériumokat, izzadságot, előkészíti a bőrfelületet a gyantázásra, felpuhítja és lazítja az erős szőrszálakat is.

Elengedhetetlenül fontos, hogy a legjobb minőséget képviselő gyantákkal dolgozzunk, hiszen ezek képezik a kezelések alapját. Kezelendő területektől függően különböző gyantákat használunk. Az előzetes bőr- és szőrdiagnosztikától és a gyantázandó felülettől függően állapítom meg, melyik számodra a legmegfelelőbb. A kezelés mindig személyre szabott, intimgyanta esetében 40-50 percet vesz igénybe.

Gyantázás közben nyugodtan relaxálhatsz is. Oda-vissza, körkörös mozdulatokkal viszem fel a gyantát egy spatula segítségével. A gyanta lehúzásánál minimális kellemetlenséget érezhetsz, mely mindössze 1-2 másodpercig tart. Kíméletes és hatékony leszek, de végig figyelek és vigyázok rád. Szükség esetén a gyantázást kozmetikai kezeléssel kiegészítem, szőrbenövést, szőrtüszőgyulladást kezelem.A kezelés végén a Green Wax etikai alapelvét követve szintén vegán nyugtató, tápláló készítményekkel kezelem az igénybevett bőrfelületet. Csupán enyhe bőrpír észlelhető, mely a gyantázás után néhány órával teljesen elmúlik.

A gyantázást kiegészítem egy átfogó bőrápolási szaktanácsadással, hiszen a bőr ápolása a gyantázással nem ér véget. Bőrtípusodnak és annak állapotának megfelelően tanácsokkal segítelek, hogy otthon is tudd, mit kell tenned, hogy bőröd egészséges és szép maradjon. Ahhoz, hogy megtapasztald termékeink hatékonyságát, mintákat és tesztereket is kipróbálhatsz szalonunkban, így eldöntheted, hogy valóban megfelel-e az elvárásaidnak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *