Gyantázás a várandósság alatt

Gyantázás a várandósság alatt

Gyantázás a várandósság alatt

Ha kismamává válik valaki, nem kell lemondani a gyantázásról, a nőiességről. Sőt ez a pár hónap a legszebb időszak egy nő életében, így főleg megtarthatod a gyantázási szokásaidat, a higiéniára való igényeidet. A gyantázás abban is segítségedre lesz, hogy továbbra is vonzónak, nőnek érezd magad.

Szalonjainkban diszkréciót és tiszta környezetet találsz. Fertőtlenített vagy egyszer használatos eszközökkel dolgozunk, ezzel még inkább megtartva a higiéniát.

A várandóság előre haladtával egyre kellemetlenebb a hajolgatás, de Szalonjainkban Neked csak feküdnöd kell, míg kozmetikusaink elvégzik a gyantázást. Felmerülhet a kérdés, hogy bizonyos helyeket hogyan érünk el a korlátozott mozgás miatt, de ne aggódj, könnyedén megoldható minden probléma. A végeredménnyel pedig teljesen elégedett leszel, hiszen puha, bársonyos bőr és tökéletes eredmény vár.

Ha már a 9. hónapban jársz, akkor sem kell izgulnod, hogy a kórházban leborotválják a területet, nyugodtan válassz minket egy gyors szőrtelenítésre.

Szülést követően 4-6 hét elteltével már lehet folytatni az intim gyantáztatást, de előtte érdemes a nőgyógyásszal konzultálni.