Férfi kozmetikai kezelések

Férfi kozmetikai kezelések

Férfi kozmetikai kezelések

A mai kor férfiideálja másféle személyiségjegyeket képvisel. A szőrzet megtartása már nem egyenlő a férfiassággal. Vonzó és ápolt külső lett a trend. Napjainkban már az erősebbik nem is igényt tart a különböző kozmetikai szolgáltatásokra, természetes alap követelmény egyes testtájak szőrtelenítése. Ez esztétikai és higiéniás szempontból is fontos.

Megjelen a férfiak körében a szemöldök formázásának igénye, mértékletesen, ízléssel elvégzett igazítása megváltoztatja az arc karakterét.
Közkedvelt a hát szőrzetének eltávolítása, aminek megjelenése az érett férfiaknál jellemző, de a strandon nem arat sikert. Egyre többen választják a hónalj, a mellkas, has szőrzetének eltávolítását is, ami higiénés szempontból is jó megoldás.
Vannak, akik a borotválást választják, mert otthon gyorsan elvégezhető. Egy idő után mégis tapasztalható, hogy szőrszálak megerősödve, gyorsan visszanőnek. A bőrérzet kellemetlen, nem beszélve arról, hogy a hámréteget is felsérthetjük egy szennyezett borotvával, maradandó károk lavináját indítva el ezzel.
Otthoni használatra jól bevált módszer lehet például az epilátor vagy a hideg gyanta, de mind tudjuk, hogy a férfiak a hatékony, de annál gyorsabb megoldásokat kedvelik.

Szalonunk a férfi vendégeink igényeit is szem előtt tartva választotta rendszeres használatra az Italwax termékeit, ami nem gyanta, hanem wax.
A kezelés folyamata kevesebb fájdalommal és irritációval jár. A rövid és erős szőrszálakat is eltávolítja. Allergiás reakciókat nem vált ki a bőrön. Parabén mentes.
Kozmetikus kollégáink szívesen használják, mert nem ragad, minden szőrtípusra és testrészre van megfelelő termék. Szalonunkban figyelünk arra, hogy férfi vendégeink is a leghatékonyabb, legmegbízhatóbb, de ugyanakkor kellemes szolgáltatást kapják ugyanúgy, ahogy a hölgyek is évezredek óta részesülnek ebben a kozmetikai szolgatatások területén.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *