Kipróbált praktikák

Kipróbált praktikák

Kipróbált praktikák

Számolj le az irritációval!

A gyantázásnak rengeteg előnye van. Persze csak akkor, ha szakemberre bízzuk  magunkat! A bőröd selymesen puha lesz és sokkal tovább tart a szőrtelen állapot, mint a borotválással. Ha nem profi végzi a műveletet irritáció jelentkezhet. Még olyan apróságok is okozhatnak kellemetlen tüneteket, melyeket nem is sejtenéd. Most adunk néhány tippet, hogyan kerüld el a nem kívánt következményeket:

Gyulladt szőrszálak
Szőrtelenítés után mindig utókezeljük a felületet.
A Grenn Wax szalonban minden gyantázás után megfelelő utóápolóval kenjük be az érintett felületet.
Otthoni szőrtelenítés utókezelésére választhatod a Depil AS ápoló termékünket, mely kitünően alkalmazható férfiaknál és nőknél egyaránt. Nyugtatja a bőrpírt, kellemesen hűt, fertőtlenítő hatású, meggátolja a szőrbenövést.

Radírozás
Gyantázás után egy-két napon keresztül nem szabad az érintett bőrfelületre testradírokat alkalmazni, mert irritálhatják a bőrt és égő érzést okozhatnak. A későbbiekben viszont fontos a rendszeres alkalmazás, hogy elkerüljük a szőrtüszőbenövést. Erre a feladatra bátran ajánljuk neked a Mr Body bőrmegújító testradír termékünket, mely azon túl, hogy elvégzi feladatát, számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Többek között enyhíti az ekcéma, akné és bőrprobléma tüneteit, növeli a bőr rugalmasságát, nem csak testre, de a szellemre is hat, narancs olaj tartalma segít oldani a stresszt.

Ezen kívül apró praktikákat is érdemes bevetni a siker érdekében:

Ruházat
Szőrtelenítés után ügyelj arra, hogy kényelmes ruhákba bújj. Kerüld el a műszálas ruhadarabokat, szőrtelenítés előtt pedig a cicanadrágot és a harisnyát, mert dörzsölik a bőrt, ami irritációt okoz. Melegben könnyen befülled a sérült terület és fertőzések alakulhatnak ki.
Egy pamut, feneket jobban takaró bugyi vagy egy kényelmes farmer a jó választás.

Kerüljük a kávét!
Tudom, hogy nehéz, de gyantázás előtt tanácsolt kihagyni a reggeli/délutáni kávét, mert a benne lévő hatóanyag érzékenyebbé teszi a bőrt, ami aztán erősebb fájdalomhoz, utólag pirossághoz, irritációhoz vezethet.
A kávén kívül az alkohol is kerülendő.

Önmegtartóztatás
Intimgyanta után ajánlott kerülni a szexuális együttlétet 24-48 órán keresztül. ilyenkor a bőr könnyebben kidörzsölődik és kivörösödik, a ferőzésekkel szemben sem olyan ellenálló.
Tanácsos betartani az 1-2 napos várakozási időt.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *