Utóápoló készítmények

Utóápoló készítmények

Utóápoló készítmények

Utóápoló készítmények

A jelenlegi kozmetikai trendek, a rendszeres és folyamatos szőrtelenítést tartják elsődleges szempontnak.

A szőrtelenítés a kozmetikai szalonban nem ér véget! Nagyon fontos bőrödnek a megfelelő utóápolás.

A leghatékonyabbak azok a készítmények amelyeket kifejezetten erre a célra fejlesztenek ki a szakemberek és a szalonokban megvásárolhatók. Ebben az esetben kozmetikusod is hasznos tanáccsal tud ellátni a hatékony otthoni ápolásról, választ adhat a  felmerülő kérdésekre, illetve kiszűrheti az allergiát okozó anyagokat.

Szalonjainkban a kezdetek óta maximális elégedettséggel ajánljuk Afrodita Depil AS és Mr Body termékeket az utóápoláshoz!

Depil AS:
Lassítja a szőrszálak növekedését, gátolja az újak megjelenését. Csökkenti a bőrpírt, nyugtatja irritáltságát, kellemesen hűt, ugyanakkor antibakteriális hatással bír. Ideális nők és férfiak számára egyaránt, szőrtelenítés vagy borotválkozás után, bőrtípustól függetlenül.
Használat: javasolt a gél használata a szőrtelenítés után legalább 10 napon keresztül. Lehetőleg esténként, amikor a bőr sejtjeinek működése a legaktívabb.

Mr Body testradír:
Egyedülálló összetételű; hatékony a narancsbőr eltüntetésében, segíti a helyi zsírbontást, és halványítja a bőrszakadást (striát). Az összetevők csillapító hatásával, képes lehet enyhíteni az aknét, és egyben bőrprobléma tüneteit. A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag olajok hidratálják és növelik a bőr rugalmasságát. Érdes szemcséi megakadályozzák a benőtt szőrszálak kialakulását. A tiszta citrus olaj felfrissíti elméd, és jó kedvre derít.

A termékek kiválasztásában fontos szempont számunkra, hogy bőrbarát, természetes, és vegán kozmetikumok legyenek. Szintetikus színezéket, és illatanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak.

Megfelelő otthoni bőrápolással a szőrtelenítés sokkal hatékonyabb lesz, kevesebb fájdalommal jár és egyre kevesebb szőrszál nő vissza.