Hosszan tartó sima bőr

Hosszan tartó sima bőr

Hosszan tartó sima bőr

Hosszan tartó sima bőr? Hosszan tartó sima bőr!

Íme a nagy kérdésre a válasz: bőrradír + gyanta!

Ilyenkor jön a kérdés, hogy mikor és kinek van rá ideje?!

A válasz: mindenkinek kell egy kis kényeztető feltöltődés egy héten legalább pár órára.

 

A mai rohanó világban a munka, bevásárlás, házimunka után örül az ember, ha gyors zuhany után beesik az ágyba.

De! Szánjunk néhány órát magunkra is, péntek délután vagy szombat este, mielőtt neki indulunk a barátnőkkel/barátokkal az éjszakának. Esetleg vasárnap, amikor az egész heti fáradalmakat levetkőzhetjük magunkról, hogy pihenten induljunk az új hétnek.

Egy forró fürdő, kellemes illóolaj, esetleg gyertyák a fürdőkád szélén, lágy zene és máris a mennyországban érezhetjük magunkat. Igen, az édes semmit tevés!

Ha ezeken a relaxációs alkalmakon előkerül a bevált bőrradírod, majd a törölközés után a kedvenc testápolód, bőröd igazán hálás lesz és felfrissülve segít bele vágni a következő hétbe.

A bőrradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal utat találnak a kinövésre készülő szőrszálak, így nem fogsz kellemetlen szőrtüsző gyulladással és makacs benövésekkel találkozni.

Fontos! Bőrradírt heti egy alkalommal elég használni, mert a túlzott radírozás a még nem elhalt hámsejtekben is kárt tehet.

Az alvás pedig nem csak létszükséglet, hanem feltölti a tested, lelked és a sejtek regenerálódása is éjszaka a legaktívabb.

Ha mindezeknek eleget tettél, nincs más dolgod, csak gyere el hozzánk gyantáztatni és a sima bőr mellett jó hangulatot és feltöltő beszélgetést is kapsz.

Fontos! A bőrradírozást a gyantázás előtt 1-2 nappal végezd!

Ha az ember jól érzi magát a bőrében, a lelke is megkönnyebbülve, megtisztulva érzi magát.