GreenWax életérzés

Nevünkhöz méltón törekszünk az egészségtudatosságra, mind testi és lelki szinten egyaránt. A természet adta lehetőségeket részesítjük előnyben.

A Green Wax alapelve minőségi, kimagasló szolgáltatások nyújtása, melyhez a legtöbb felhasznált kozmetikumunk összetevői vegán alapanyagok, tehát semmiféle olyan összetevőt nem tartalmaznak, ami állati eredetű.

Természeti japán, keleties stílusjegyeket igyekeztünk becsempészni szalonunk enteriőrjébe, ugyanis kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Vendégeink a nálunk töltött időt minél otthonosabb környezetben tölthessék el.

Bármely szalonunkban szakképzett kozmetikusok közül választhatsz! Ha felmerül benned egy kérdés vagy tanácsot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! Meghallgatjuk Vendégeink igényeit, velük együtt fejlesztünk, törekszünk a fejlődésre, megújulásra.

Látogass el hozzánk és éld át velünk együtt a GreenWax nyugalmat árasztó életérzését!

Elvégzett kezelések

0
Teljes intim wax
0
Teljes láb wax
0
Hónalj wax
Kozmetikusaink

Buda

Szandi
Szandi
kozmetikus
Kozmetikusaink

Szeged

Anita
Anita
kozmetikus
Ivett
Ivett
Kozmetikus
Visszajelzések

Amit rólunk mondanak

Első alkalommal voltam, a lányok barátságosak, mosolygósak. Kellemes, szép környezetben fogadtak, egyáltalán nem éreztem magamat kellemetlenül. Sokkal kevésbé volt fájdalmas a gyantázás, mint gondoltam, emellett nagyon alapos, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is sok sikert kívánok a szegedi üzlet nyitásához, biztosan ott is meg fogok fordulni. 

Világ legjobb gyantás helye! Aki gyantáztatna CSAK ide menjen! Igazi vendégszerető,családias,kiváló hangulatú szalon, profi szakemberekkel profi anyagokkal!

Tóth Enikő

Bogi nagyon kedves volt, nem okozott a szükségesnél több fájdalmat, cserébe alapos munkát végzett Elég rugalmasak az időpont foglalással kapcsolatban.

Nagy-Réti Anna